Vacature – Financieel medewerker binnendienst

Samen knallen, met een doe-maar-gewoon-mentaliteit? Met jou in ons team draait de binnendienst als een geoliede machine! Want jij zorgt voor vloeiende factuurstromen, een perfecte administratie en dus heel veel blije gezichten, als:

Financieel medewerker binnendienst  (24 – 32 uur)

bij Plus Equipment, Velp (NB)

Gewoon leuk werk
Plus Equipment staat bekend om hoogwaardige werkplaatsinrichtingen, vooral in de automotive- en industriële branche. Wij zorgen voor ijzersterke installaties. Jij voor een boekhouding die staat als een huis! Je verwerkt in- en uitgaande facturen, beheert de crediteuren en debiteurenadministratie, signaleert betalingsachterstanden en zorgt voor passende vervolgacties. Daarnaast beheer je onze projectadministratie en documenteer je alle KIWA-documenten. Een verantwoordelijke job!

Goed nieuws: je zit absoluut niet de hele dag in je eentje naar een scherm te turen. Klanten en fabrikanten die bellen sta je vriendelijk te woord en ook je collega’s van de binnendienst en onze accountmanagers help je verder met bruikbare informatie. En zie je ergens verbeterkansen? Kom maar op met die goede ideeën! Want ook al leveren we gewoon goed werk, we gaan altijd voor nóg beter!

Gewoon goed geregeld

  • Werken bij een gerenommeerd Brabants bedrijf en met toonaangevende fabrikanten.
  • Een hecht team van 10 collega’s, die écht betrokken zijn bij elkaar.
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in een richting die bij jou past.
  • Flexibele werktijden, zodat je baan aansluit bij je privésituatie.
  • Een informele bedrijfscultuur met korte lijnen.
  • Een bruto maandsalaris tussen de €3.200,- en €3.550,- (o.b.v. 40 uur p/w)

Gewoon jij
Het is fijn om jou erbij te hebben! Omdat je zin hebt in je werk, makkelijk contact maakt en altijd klaarstaat om anderen te helpen. Of om nét een stapje extra te zetten. Daarbij werk je netjes en zorgvuldig en denk je proactief mee over de beste werkwijzen. Drukke dag? Jij houdt je hoofd koel, stelt prioriteiten en blijft optimistisch.  

Ook belangrijk:

  • Je hebt minimaal mbo-niveau.
  • Je bent handig met digitale (boekhoud)software.

Gewoon een mooi bedrijf
Plus Equipment zorgt al meer dan 20 jaar voor effectief en efficiënt ingerichte werkplaatsen. We leveren equipment en installaties aan auto- en vrachtwagenbedrijven en binnen de industriële sector in heel Nederland. Ons team bestaat uit 10 collega’s: een mix van jong en oud. Eigenaar Eelco is de man van de binnendienst en eigenaar Arthur stuurt de buitendienst aan. Onze standplaats is een fris en modern kantoor in het Brabantse Velp, tussen Den Bosch en Nijmegen.

Gewoon reageren!
Zin om aan de slag te gaan als financieel medewerkers binnendienst bij Plus Equipment? Mail je motivatiebrief en cv uiterlijk 1 juli 2022 naar Eelco Dolne, via dolne@pleq.com. Eerst meer weten over de baan? Bel Eelco via 06 – 28 77 98 43


© 2018 Plus Equipment B.V. All Rights Reserved.