Vacature - Monteur

Vacature – Installatie – servicemonteur

De ene keer werk je aan het leidingwerk in een brandweerkazerne en dan weer aan een uitlaatgasafzuiging bij een autodealer of een innovatieve brandstof- en AdBlue-installatie. Gewoon mooi werk, als:

Installatie – servicemonteur (fulltime)

bij Plus Equipment, Velp (NB)

Gewoon leuk werk
Plus Equipment zorgt voor hoogwaardige werkplaatsinrichtingen, met name in de automotive- en industriële branche. We leveren een totaalpakket, van advies tot oplevering én daarna. Als servicemonteur onderhoud en repareer je onder andere olie-, vet-, perslucht-, brandstof- en uitlaatgasafzuiginstallaties op locaties in heel Nederland. Ook storingen los je binnen de kortste keren op. Iedereen is blij als jij bent geweest!

Afhankelijk van de klant en de klus stap je alleen of met een collega in je bus. Soms ben je buiten aan het werk maar vaak genoeg mag je jouw specialisme of vakwerk binnen uitoefenen. Alle leidingen strak naast elkaar, alles netjes afgewerkt in de muur of in een kast; daar word jij vrolijk van maar de klant nog veel vrolijker! Hard werken? Zeker! Maar de voldoening die je haalt uit het afleveren van vakwerk is onbetaalbaar. Want vakwerk, dat is het!

Gewoon goed geregeld

  • Mooie dingen maken bij een nuchter, Brabants bedrijf met klanten in heel Nederland.
  • Een hecht team van 10 collega’s, die écht betrokken zijn bij elkaar.
  • Korte lijnen en makkelijk communiceren. Je loopt zó bij de baas binnen.
  • Een goed uitgeruste servicebus onder je kont en uitstekend materiaal in je hand.
  • Opleidingen en cursussen om je kennis up-to-date te houden en jezelf te ontwikkelen.
  • Vastigheid in werktijden met soms de vraag om een flexibele houding, waarvoor je zeker iets terugkrijgt.
  • Een brutomaandsalaris tussen de €3.300,- en €3.400,- op basis van 40 uur.

Gewoon jij
Jij weet van aanpakken, hebt oneindig veel technisch inzicht en een creatieve blik. Klanten zijn blij met jou, want je bent goed voor hun installaties én voor hen. Je werkt netjes en communiceert vriendelijk en duidelijk. Ook collega’s stappen graag bij je in, omdat ze op jou kunnen rekenen. Je   denkt in oplossingen en blijft positief. Humor? Graag! Schunnige praat? Dat niet.

Ook belangrijk:

  • Je hebt de lts, mts of een gelijkwaardige opleiding afgerond.
  • Je hebt minimaal rijbewijs B.

Gewoon een mooi bedrijf
Plus Equipment zorgt al meer dan 20 jaar voor effectief en efficiënt ingerichte werkplaatsen. We leveren equipment en installaties aan auto- en vrachtwagenbedrijven en binnen de industriële sector in heel Nederland. Ons team bestaat uit 10 collega’s: een mix van jong en oud. Eigenaar Eelco is de man van de binnendienst en eigenaar Arthur stuurt de buitendienst aan. Onze standplaats is een fris en modern kantoor in het Brabantse Velp, tussen Den Bosch en Nijmegen.


Gewoon reageren!
Aan de slag te als Installatie servicemonteur bij Plus Equipment? Stuur een bericht naar Eelco Dolne, via dolne@pleq.com of 06 – 28 77 98 43. Ook als je eerst meer wil weten: bel of app Eelco.

© 2018 Plus Equipment B.V. All Rights Reserved.